Aanmelden Account aanmaken

Inhoud groentepakket en recept - oktober week 2

Inhoud groentepakket

Mini

Medium

 Groot

Spinazie Spinazie Spinazie
Bloemkool Broccoli Bloemkool
Wortel Wortel Wortel
Knolselder Knolselder Knolselder
Witloof Courgette Courgette
Paprika Ajuin
Kerstomaat

 

Recept

Gepaneerde knolselderij

Afbeeldingsresultaat voor knolselderij
INGREDIËNTEN
  • kleine knolselderij
  • 1 ei
  • 50 g gemalen kaas
  • tarwemeel
  • paneermeel
  • snuifje tijm
  • 2-3 el olijfolie

BEREIDING
  1. Maak de knolselderij schoon en snij hem in plakken van 1/2 cm dik.
  2. Snij met een rond uitsteekvormpje (diameter 4 cm) 16 cirkels uit deze plakken.
  3. Stoom deze knolselderijrondjes beetgaar.
  4. Strooi wat meel in een diep bord en meng de tijm erdoor.
  5. Klop in een tweede bord het ei los met een eetlepel water.
  6. Meng in een derde bord paneermeel en gemalen kaas.
  7. Haal de knolselderijrondjes eerst door het meel, vervolgens door het ei en dan door het paneermeel met kaas.
  8. Verwarm de olijfolie in een pan ,zorg dat ze goed heet is, en bak de knolselderijplakjes in enkele tellen aan beide zijden goudbruin.

Smakelijk!

Voor meer recepten: bezoek recepten.nearbite.be

Laat een reactie achter