Go toAanmelden Go toAccount aanmaken

Eerst: een korte introductie

Beginnen bij het begin

Omdat we graag hebben dat onze klanten weten wat ze precies van ons kunnen verwachten stellen we onszelf graag voor.

Ken je ons verhaal al, weet je al hoe we precies te werk gaan? Sla gerust deze introductie over om door te gaan naar het bestellen van je pakketten.

Is dat niet het geval? Dan kun je hier in twee minuutjes alles over ons te weten komen.

Kleinschalige bio tuinbouw

Het verhaal begint meer dan een kwarteeuw geleden, toen Lea en Marc begonnen met een kleinschalig tuinbouwbedrijf in Westerlo. Vanaf dag één teelden ze verse groenten zonder gebruik te maken van chemische bemesting of synthetische ziekte- of onkruidbestrijders. Deze groenten verdeelden ze als één van de eersten in hun regio aan een eigen netwerk van afhaalpunten.

Groente- en fruitpakketten

Ondertussen worden er op hun boerderij al meer dan 25 jaar wekelijks verse groente- en fruitpakketten gemaakt. Dit zijn wekelijks gevarieerde pakketten samengesteld op basis van wat hun velden op dat moment te bieden hebben. De groentepakketten zijn steeds voorzien van een bijhorend recept, zodat de klant ook met de minder gekende producten meteen aan de slag kan.


Let op: bij het ophalen van een eerste bestelling betaald de klant een eenmalige waarborg op de herbruikbare tas van 2,5 euro.

De boerderij gaat online

Na 25 jaar is de wereld hard veranderd. Het internet geeft momenteel de mogelijkheid om alle klanten nog dichter bij de boerderij te betrekken. Daarvoor ontwikkelden we het Nearbite platform.

Via Nearbite sta je als klant rechtstreeks in contact met de boerderij. Je kan online je groente- en fruitpakketten bestellen met volledige controle over je bestelling.

In de praktijk

Lokaal is belangrijk, daarom begin je zo dadelijk bij het selecteren van een afhaalpunt in jouw buurt. Nadien kan je kiezen welk formaat groentepakket je wenst en/of welk formaat fruitpakket je wenst.

Na het afronden van je bestelling kan je in het klantenportaal eenvoudig al je aankomende bestellingen wijzigen. In het klantenportaal heb jij de volledige controle over je bestellingen. Je kan er weken overslaan, het formaat wijzigen of je pakketten annuleren.

Dit dient steeds donderdag voor 12:00 uur te gebeuren voor de eerstvolgende week.

Klaar voor de stap naar groente- en fruit recht van de boerderij?

Wij hopen dat jullie gaan genieten van onze verse, gezonde groente- en fruitpakketten met liefde geteeld! 

Als je nog met vragen zit, aarzel dan niet om ons te contacteren via de chat bubbel rechts onder!


Alvast bedankt,

het Nearbite team

"If you keep good food in your fridge, you will eat good food."

Errick McAdams